Retouren

Bij PartyMart.nl begrijpen wij dat het kan voorkomen dat jij een bestelling wilt retourneren. Misschien bevalt het product niet of is er een andere reden waarom jij de bestelling toch niet wilt hebben. Wat de reden ook is, jij hebt het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Na annulering heb jij nogmaals 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. Jij krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten voor de retourzending van jouw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen ongeveer €7,25 per pakket. Voor de exacte tarieven kan jij de website van jouw vervoerder raadplegen. Als jij gebruik wilt maken van jouw herroepingsrecht, kan jij contact met ons opnemen via info@partymart.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 werkdagen na aanmelding van jouw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is, inclusief alle geleverde toebehoren en -indien redelijkerwijze mogelijk- in de originele staat en verpakking.

Bij PartyMart.nl vinden we het belangrijk dat jouw retourzending in goede staat bij ons aankomt. Als het product beschadigd is of als de verpakking meer beschadigd is dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen wij deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Wil jij jouw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Neem hiervoor contact met ons op via info@partymart.nl. Wel zijn de kosten voor de terugzending van het product voor eigen rekening.

Heb jij per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We zullen proberen de bestelling nog voor jou te wijzigen.

Klik hier om ons retourformulier te downloaden